Over ons

Ons verhaal

Al 16 jaar zijn wij actief in Oegstgeest en omgeving. SES Studiehuis is opgezet door studenten met de ambitie om de lokale gemeenschap te helpen. Sinds het schooljaar 2020/2021 bieden wij ook huiswerkbegeleiding aan in een zaal in Leiden.
Leerlingen van verschillende middelbare scholen komen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. Competente studenten begeleiden de leerlingen doordeweeks op bedreven en gestructureerde wijze. Ondertussen wordt contact gehouden met de ouders over de voortgang en spelen wij eventuele aandachtspunten naar elkaar door.
Aan het einde van onze samenwerking is de leerling in staat zichzelf staande te houden en zelfstandig te blijven werken aan een mooie toekomst.

Over ons
Over ons

Verbeterde vaardigheden

Leerlingen krijgen steeds meer werk vanuit school en worden steeds zelfstandiger geacht. Bij SES helpen wij de leerling niet alleen, maar verbeteren wij actief de studievaardigheden en vermijden wij veel voorkomende leervalkuilen.

Bespaar tijd

Tijdens huiswerkbegeleiding zorgen wij dat de leerlingen het huiswerk afkrijgen. Hierdoor zullen zij met een goed gevoel naar huis gaan en een prettig weekend tegemoet gaan. Een gewoonte waar de leerling van profiteert. 
Over ons

Vragen hoe wij elkaar kunnen helpen?

Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Tel.: +(31)6 40 94 83 57
Email: info@sesstudiehuis.nl

Begeleiding

Maandag t/m Donderdag
15:30-18:00 uur

Locaties

Lijtweg 9, 2341HA Oegstgeest